gall2korj.jpg-me

Näyt­te­ly­ti­lan kuvaus ja hakeminen

Näyttelytila on noin 30 m² kokoinen ja on yhdeltä sivulta osittain avoin samassa tilassa sijaitsevaan myymälään. Seinäpinnat ovat valkoiset. Huonekorkeus on 3,10 m.  Galleriassa on led –kohdevalot sekä erikokoisia veistosjalustoja. Galleria sijaitsee rakennuksessa, jonka vanhimmat osat ovat 1700-luvulta.  Talon ikä heijastuu myös galleriatilassa, joka on 1800 -luvulta. Lattiassa on kallistumaa, joka tulee ottaa huomioon veistosten asettelussa. 


Galleria sijaitsee Porvoon vanhan  kaupungin museotorin laidalla. Torilla sijaitsee myös historiallinen raatihuone, joka on tyypillinen vierailukohde turisteille.  Kun galleriassa on ikkunapintaa Jokikadulle Museotorin suuntaan, se tarjoaa hyvän näkyvyyden taiteelle myös muulloin kuin gallerian aukioloaikoina.


Näyttelytilaan on jatkuva haku.  Hakemukset voi toimittaa joko sähköisesti osoitteeseen galleria.maari@viridianne.fi tai postitse Galleria Maari, Jokikatu 22, 06100 Porvoo.   Mikäli olet kiinnostunut näyttelyajasta tai haluat lisätietoja galleriasta, voit lähettää lisätietopyynnön osoitteeseen galleria.maari@viridianne.fi. Voit tiedustella vapaita aikoja myös puhelimitse +358503898739.

Maari%20pohjakuva.jpg-me

gallkorjattu.jpg-me
raatih.jpg-me
galluusi.jpg-me
uusitorille.jpg-me
jokikatu22.jpg-me